Jeg var sulten, da vi nåede frokost i dag - godt der var noget at tygge på. Jeg spiser morgenmadsprodukt de fleste morgener og gemmer morgenbrødet til frokost - så har jeg lige 60 g til en af mine hjemmebagte grovboller. Tricket er at veje 70 g dej af til hver bolle, så plejer de at ramme tæt på 60 g færdig vægt. Jeg laver dem meget flade, så er de bedst at klappe sammen om ost eller andet pålæg.
Frokost: Salat af fintsnittet sommerhvidkål med 75 g hytteost, rørt med 2 spsk. friskpresset appelsinsaft (som jeg trækker fra en af de andre frugter).
Beregn aldrig, at du kan spise mere end 200 g rå hvidkål - der skal tygges meget og kun snakkes lidt, hvis det skal nås i frokostpausen. Til gengæld supplerede jeg med et par gulerødder i løbet af eftermiddagen, de friske man får med top på. De skal have toppen af med det samme, når man køber dem, ellers bliver de hurtigt bløde - og så behøver man ikke at skrælle dem, de skal bare skrubbes.
Aftensmad: Kyllingesalat efter Spis dig slank 2.
Uhmm, jeg elsker også Sommerhvidkålen... skal have den til frokost idag... Er DDV medlem siden november 2009 og er på 12 tabte kilo. Det er kun 1 kilo om måneden, men jeg er ganske godt tilfreds;0) Bare det går den rigtige vej. Tror jeg skal 7-8 kilo mere...
SvarSletFortsat pøj pøj, god blog du har, vil måske bruge den som opskrift inspiration....KH Tutte
Hej Tutte, jeg bliver så glad, når jeg kan se, der er nogen der læser min blog :-), og herligt, hvis nogen bruger opskrifterne. Enig i det med kålen, men hold op hvor den fylder! Den er i øvrigt også god dampet, det kommer jeg nok til senere. Tillykke med foreløbig 12 kg - så længe det går den rigtige vej, er det jo godt :-)
SvarSlet