Det har været en varm dag, midt på dagen var det så varmt at jeg ikke orkede at spise frokost, så det blev først ud på eftermiddagen. Aftensmad først 20.30. Det indbyder til sommermad.
Frokost: Hummus med fintsnittet salat og brød. Jeg fik lavet hummus til 3x frokost i går, det kan man lige så godt, når man er i gang.
Salat af tomater, agurk, peberfrugt og rødløg i bittesmå tern (fjern kernerne fra tomater og agurk) med lidt vineddike og evt. olie dryppet over smager dejligt til.
Hummus
150 g kogte kikærter
+ noget kogevand
2-3 tsk. tahin
1 fed hvidløg
citronsaft, koriander, spidskommen, cayennepeber og salt efter smag.
evt. olivenolie
Kikærterne skal være meget møre, ellers kan man ikke mose dem i stavblenderen. Tahin og olie må man dosere efter hvad man har krydser til, men det gør hummus'en bedre.
Jeg køber altid tørre kikærter, det er rørende billigt. Jeg tilbereder hele portionen på en gang og kommer ærterne i en pose i fryseren, så har jeg altid.
Aftensmad: Kyllingeoverlår på grill, grillede courgetter og en lille salat af cherrytomater og lidt rødløg.
Mine squash, zucchini, courgetter eller hvad man nu kalder dem, er kommet godt i gang. Jeg har sat tre gule og én grøn, de gule er de bedste, men de grønne giver mest. Vi skal nok blive trætte af dem inden sæsonens udgang ;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar