I dag havde jeg lavet en af de salater, jeg holder allermest af, til min madpakke:
Frokost: Salat med grønne bønner, grovbolle med 30 g mager ost, hytteost med æble og solbær
Salat med grønne bønner
200 g frosne grønne bønner koges i mikrobølgeovnen med et par spsk. vand (jeg gav dem 600 W i 3+3 minutter)
100 g cherrytomater i halve
lidt hakket rødløg
vinaigrette dressing - olie/eddike/sennep (jeg skrev om den 26. juli)
Jeg havde taget et helt æble med, som jeg skar i tern og hældte 120 g hytteost over. I søndags kogte jeg nogle solbær med sukrin og lidt SØD, det tillader jeg mig at tælle som frugt. Man kan selvfølgelig også bare bruge almindeligt købt syltetøj, men det er jo dyrt i krydser. Et par spsk. solbær henover det hele, det er en rigtig fin frokostdessert. Jeg ville egentlig hellere have haft banan ende æble, men jeg havde ikke flere - så er æbler ok.
Aften: Gisou.
En dejlig ret, find opskriften på Heede, hvis du ikke har den allerede. Det er godt nok lidt vintermad-agtigt, men med sommerhvidkål og nye gulerødder er den nu også god.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar