Det er godt man somme tider gemmer noget, f.eks. i fryseren, det gør nu livet nemmere.
Frokost: Mørksej og salat af aubergine, tomat og rødløg med balsamico og olivenolie.
Fisken var en rest jeg fandt i fryseren, og auberginen en rest fra i går, skåret i strimler og blandet med de andre ting. Det var en fin og lidt interessant salat. Jeg burde have kommet rucolasalat i, det har jeg, men jeg glemte at bruge det.
Aftensmad: Kødsovs fra fryseren og fuldkornsspaghetti.
Vi havde ellers fået bundgarnsmakreller i dag fra Skagenfood, men de får lov til at vente til i morgen - manden skulle rejse med arbejdet, og de øser ned, så det var ikke grillvejr. Derfor fandt jeg en rest kødsovs i fryseren og kogte nogle fuldkornsspaghetti. Jeg laver altid DDV-venlig kødsovs - det skriver jeg måske om en anden dag.
Jeg har byttet meget i denne uge, kom jeg til at se på skemaet, det er egentlig ikke så godt for vægten. Vi får se hvordan det går.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar