fredag den 13. august 2010

Bundgarnsmakrel

I går fik vi de længe ventede bundgarnsmakreller fra Skagenfood.Vi gemte dem til i dag, hvor de kom på grillen. Det er altså et hit! Men inden da nød jeg godt af den røgede mørksej, der også kom i går.

Frokost: Rugbrød med røget mørksej og salat af rucola, en rest grillet squash i strimler, tomatbåde og lidt hakket rødløg. Balsamico og lidt olivenolie dryppet hen over. Det var faktisk rigtig god frokost. Den røgede sej er forbavsende god, jeg troede ikke man kunne varmryge så mager en fisk, men det kan man åbenbart godt.

Aftensmad: Bundgarnsmakrel på grill, broccoli, tomatsalat med hakket løg samt kartofler til mændene (ingen byt til mig i dag).
I en kuglegrill bliver bundgarnsmakrellerne meget hurtigt færdige, når man lægger låg på, og de får en lidt røget smag. Jeg gjorde ikke andet ved dem end at give dem lidt salt og peber på kødsiden og grille dem på skindsiden. Det var ikke nødvendigt at smøre, jeg kunne tage dem forsigtigt af risten med en metalpalet, stort set uden at de hang i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar